PIRAMIDA

 

PIRAMIDA

 

Pozdrav,

Piramida je, svi znamo, geometrijski objekat, kao sto znamo da je ona simbol faraonske vladavine u starom Egiptu.

Ono sto mnogi ne znaju je da piramida ima i vise tajnih, misterioznih i okultnih znacenja ; znacenja zbog kojih cemo, danas, potrositi jos malo tinte.

Ono sto mnogi, takodjer, nazalost, ne znaju to je da piramida predstavlja sionisticki simbol po kojem oni, sionisti, vladaju Amerikom, Europom, Bliskim Istokom,… i, dakle, – citavim svijetom.

Ako bolje zagledamo novcanicu od jednog dolara vidjecemo, izmedju ostalog, i piramidu, koja ima 13-tak spratova i u sredini ima sirom otvoreno "oko".

Hajde da vidimo sta simboliziraju ovi spratovi i ovo oko.

Njihovo znacenje je dostupno samo clanovima piramide, a moglo bi se objasniti ovako : kada vrh piramide, – sastavljen od politicara na visokim pozicijama u razvijenim zemljama i makroekonoma …- kada taj vrh, naprimjer, odluci da prouzrokuje u nekoj zemlji inflaciju, ekonomsku krizu, strajkove, i tako dalje, oni nizi clanovi piramide, – koji zive i rade u tim zemljama – , su duzni da tu njihovu odluku i egzekutiraju, odnosno, da je sprovedu u dijelo.

Pa tako na nizim spratovima piramide imamo : politicare, novinare, rezisere, sindakaliste, policajce, vojnike, svestenike, hodze, rabine, direktore skola, muzeja, umjetnike,…

Ukratko, piramida ima predstavnike u svim porama svakog drustva i zadatak joj je da sprovodi odluke "faraona", sa njenog vrha ; to je, ustvari, jedna forma paralelne tajne vlade, o kojoj stanovnici zemalja u kojima ta vlada djeluje, nemaju pojma.

Clanovi piramide ni za "zivu glavu" ne smiju otkriti svoju Tajnu "goyama" ( na jevrejskom, "ljubazni" = "goye" ) stanovnicima drzava u kojima zive, jer, u tom slucaju, u slucaju otkrivanja Tajne piramide, rizikuju zivot.

Funkcionisanje piramide se svodi na sionisticku dominaciju nad ostalim narodima : nad amerikancima, europljanima, rusima, afrikancima, dakle, svodi se na dominaciju nad svim narodima planete…

Kada se na terenu dogodi nesto sto bi bilo vazno po piramidu, "oko", dakle, clanovi piramide, su duzni da sto hitnije obavijeste gornje spratove ; kada, s druge strane, vrh odluci nesto, odluka preko clanova piramide silazi na nize spratove.
Vazno : kada vrh piramida, naprimjer, donese odluku da neku zemlju uvuce u rat radi dominacije nad njom, onda se, bez obzira na zlocinacki karakter odluke, i taj kriminalni dizajn, od strrane nizih spratova piramide, mora sprovesti u djelo.

Eh, sada kada ovo sve znamo logicno je da se upitamo : sta je sa Balkanom ? U kakvoj su relaciji Balkan i piramida ? Kakav i koliki je uticaj piramide na Balkanu ? Ko su balkanski clanovi piramide ? Sta je bio njihov zadatak u toku rata i koje su njihove namjere danas ?

Zbog misteriozne i okultne prirode njihovih aktivnosti odgovore na ova pitanja nije lako dati ; nije lako odgovoriti tim vise sto su vecina onih koji se bave informisanoscu javnosti, – clanovi piramide : direktori novinskih kuca, T-V-a, radija, te ministri informisanja, kulture, oni su placirani na odlucivacka mjesta i dobro paze da informacije o piramidi ne procure u javnost…

***

Prognani iz Spanije, a zbog konstantnih komplotiranja, korupcije i malverzacija kojima je za cilj dominacija nad ostalim narodima, mnogi sionisti su nasli utociste u turskom carstvu, u kojem je, na sultanovom dvoru, uvijek bilo razlicitih "odlucivaca", "komercanata", "prevodilaca", ….Tako da su iz dvora stizali dekreti koji su omogucivali sionistima trgovacke aktivnosti na osmanlijskim teritorijama.

Balkan je tada, u 16 vijeku pa nadalje, vecim dijelom bio pod turskom okupacijom, pa su se pomenuti sionisti doselili u razlicite krajeve, u gradove, varosi, kasabe ali i sela zaseoke, gdje su se poistovjetili sa domacim stanovnicima ; ustvari, sionisti su se samo kameleonizirali, promjenili su imena : kod pravoslavaca su nadjevali djeci pravoslavna imena, kod katolika katolicka, kod muslimana muslimanska, kako bi im lakse bilo zaraditi povjerenje kod komsije i vlasti. Medjutim, oni su ostali vjerni jedino, …- piramidi !
Koja, jasno je, ne postoji od jucer…

* * * * * *

Adolf Hitler je bio ljubimac rata, racista, ubica , dakle, zlocinac i u tome se svi slazemo ; medjutim, kakve veze ima Islam (Mir) i muslimani sa takvim personalitetima ?

Kada je njegova nacional-socijalisticka pertija dosla na vlast u Njemackoj, pocetkom tridesetih, neki muslimanski autoriteti su sa njim sklopili ugovore o saradnji.

U dinamici saradnje racista i muslimana posebno je indikativna uloga El-Hadj Husseinija, palestinskog "uleme" (znalca), koji vrbuje milione muslimana da se sto ideoloski sto prakticno prikljuce Trecem Rajhu, njegovom vodzi i njegovim zlocinackim idejama.

Tada, ova enigmaticna licnost, Huseini, prolazi i kroz Bosnu vrbujuci bosanske muslimane da se prikljuce racistima. Bosanska "ulema" ideju prihvata poslije cega se osniva "Handzar Divizija" ( horor naziv, jel'de?). Ta divizija ide na racisticko vojevanje u Francusku, na neko vrijeme

Ubrzo, kako se moglo i predpostaviti, Hitlerov sistem dozivljava debakl a balkanski muslimani moraju snositi posljedice svojih odluka, odnosno odluke "njihove" uleme ; jer, kada su dosli na vlast, komunisti ( u kojima je bilo mnogo sionista ) prave jednu vrstu staljinistickog Pogroma gdje mnogi "Mladi Muslimani" gube slobodu a mnogi i, – glavu !

Odmah po zavrsetku rata biva zatvoreno oko dvije hiljade muslimana optuzenih za islamske aktivnosti ; medju te dvije hiljade, nalazio se i on, osoba koja ce Bosni decenije kasnije darovati "slobodu, demokratiju i nezavisnost", najvjerovatnije ste pogodili, "on" je , – Alija Izetbegovic.

Od dvije hiljade zatvorenih, mnogi bivaju pogubljeni, mnogi osudjeni na visoke zatvorske kazne, a "on", spasioc Bosne, nakon sto je odlezao nekoliko mjeseci zatvora, biva kaznjen, na….- direktorsko mjesto, jedne sarajevske firme, u ondasnjem Titogradu . Po kojim osnovama su jedni otisli na pogubljenje i u celije a drugi u direktore ? Cudne, u najmanju ruku, jel'de, odluke ondasnjih vlasti ( u kojima je, ponovimo, bilo mnogo sionista ) ?

Svi oni "Mladi Muslimani" od koje se "ocesao" Izetbegovic su osudjeni na teske vremenske kazne ili pogubljeni dok on, – on, i recimo, Munir Gavrankapetanovic, otac, Farsa "kupca" sarajevske bolnice kosevo i Vildane, kupca sarajevskog poridilista -, dok su oni, otisli u dirigovanje ?!

Poslije jednog odredjenog vremena provedenom u direktovanju, krajem 70-tih i pocetkom 80-ih, Izetbegovic i "njegovi" se odlucuju na objavljivanje "Muslimanske Deklaracije": kao, eto, vrijeme je da se zaborave nacionalizmi te da se muslimani ujedine…

Deklaracija je objavljena u sumrak realnog socijalizma, kada se nazirala pobjeda globalnog kapitalizma nad ljevicom. Aliji i njegovima je sudjeno za podrivanje ustava drzave i slicne protivdrzavne aktivnosti, medjutim, jos jednom, poslije izrecene kazne od 13 godina, on odlezava samo nekoliko, i to u veoma "prijateljskim" uvjetima ; pricaju ljudi koji su kaznu izlezavali sa njim, u Foci, da je najvise vremena provodio u Biblioteci a kad je radio, presvlacio je kauce platnom.
Svako ko voli logiku upitace se : kako je moguce da, – dok najobicnij dzeparosi bivaju masakrirani od batina i dok obicni prestupnici provode kaznu u samicama i rade u livnici zeljeza – , kako je naime moguce da oni koji su radili protiv drzave, uzivaju u sudskim i zatvorskim priviliegijama. Kako su ondasnje vlasti ( u kojima je bilo, opet cu ponoviti, mnogo sionista, clanova piramide ) kako su oni, kojim mjerilom, – logicno je pitanje – , donosili odluke ?

Sredstva informisanja tokom sudjenja i poslije su "osudjenicima" pravili patriotsku reputaciju ; odnosno, od osudjenika su pravili zrtve, junake, …skoro pa svetce.

Po izlasku iz zatvora Izetbegovic i "njegovi" osnivaju Stranku Demokratska Akcije, sa sredstvima koja dolaze iz Saudijske Arabije.

Poslije prvih "demokratskih" izbora Izetbegoviceva stranka dolazi na vlast a on na predjsednicko mjesto.

"Ljubazni" balkanci nisu imali pojma o "njihovom" paklenom planu, nisu imali pojma, dakle, o onome sta ce ih ubrzi zadesiti…

* * * * * *

U "Muslimanskoj Deklaraciji" je , naime, navedeno da se muslimani trebaju ujediniti, da se trebaju eskivirati nacionalizmi,….ali, cim je dosao na vlast, pisac je uradio nesto sasvim suprotno : ulozio je sa "svojima" mnogo sredstava i energije da se isforsira neki novi bosanski nacionalizam, opasan koktel : Huseinova fasisticka ideologija pomijesana sa ustastvom i extremnim islamom sto je kod krscanskih komsija izazivalo strah i nepovjerenje.
Taj strah i nepovjerenje kod komsija su bili sistematski kreirani : pisanjem novih knjiga (naprimjer Noz…), iskopavanjem kostiju poginulih u II-om svjetskom ratu, medijskim izvjestavanjem ( a, u medijima, zna se, ima mnogo sionista )….

Dakle, parola (piramide ), uoci rata, je bila : "nacionalizmi" !

Izetbegovic svecano izjavljuje u svim medijima kako rata nece biti dok, u isto vrijeme, "njegovi" na terenu, ( Pogledati moju optuzbu protiv Namika BUKVICA) dok njegovi na terenu, velim, narod naoruzavaju, plasticnim kalasnjikovima, koji, uprkos embargu, neometano dolaze u BiH.
Ovi kalasnjikovi, naizgled od pomoci, su ustvari bili opasna bakterija koja prijeti ratnom zarazom, odnosno, koja od bosanskih muslimana pravi jednu od zaracenih strana , kako su mediji na zapadu i prikazali.
Kao sto su jos jedna opasna bakterija bili i bradonje "mudjahedini" zbog kojih je svijet, a opet zahvaljujuci Aliji, Bosnu vezao, i veze, sa Al –Kaidom. Nedavno su petsto miliona europljana imali priliku preko "Euro-News"-a vidjeti kako se u Bosni vrsi smotra "bradonja" karnevalskog izgleda…
Nije li bilo bolje, umjesto plasticnih kalasnjikova i bradonja, koji su u Bosnu dosli posredstvom Saudijske Arabije, nije li bilo bolje, – velim -, osigurati pedesetak tankera nafte, podijeliti ih sa srbima i hrvatima, i tako mirno izaci iz ekonomske i svake druge krize? Naravno da jeste.
Ali, metoda je da nafta ide bjelosvjetskim sionistima u ruke, a bosanskim muslimanima, zakuhavanja (odnosno, njihovog nestanka ) radi, "kalasi" i bradonje…

Nego da nastavim, Izetbegovic, dakle, ne samo da je slagao da rata nece biti nego je isti brizljivo i pripremao : plan je bio, sada je vec sasvim jasno, da se, uz pomoc sionista na vlasti u Saudijskoj Arabiji zada nizak udarac muslimanima na Balkanu ( i dakle u Europi) uvodeci ih, nepripremljene, u itekako neproporcionalne sukobe ; protiv europskih katolika (Hrvatske) i pravoslavaca (Srbije i Crne Gore), brojcano i oruzano uveliko nadmocnijih.

Sve se desilo (po sionistickom) paklenom planu : rat je poceo, i "na muslimanskoj strani", u Sarajevu, naprimjer, su se poceli likvidirati srpski civili (kako bi drugdje "upalio"sistem "akcije-reakcije", sto se i desilo ), u glavnom gradu Bosne, izetbegovic i njegovi su napravili, pocetkom rata pravi haos ; grad je prepusten na vodjenje osobama kriminalne proslosti koji nemaju nikakve veze sa religijom, sa administrativnim poslovima, sa vojnom instrukvijom….

Izetbegovicev, odnosno, "njihov" plan je bio da se gradjani Sarajeva "kazne" ( zbog Vjere, najvjerovatnije ), na vise nacina, da se od grada napravi "divlji zapad", bez ikakvog zakona i vlasti…odnosno, "zakon" je postojao, -Cacin zakon : " ili u vojsku, u rat, – ili na kopanje rovova !" sto je bilo ravno ruskom ruletu. Dakle, normalan gradjanin Sarajeva nije imao izbora, nasao se, odlukom Izetbegovica i njegovih, izmedju dvije vatre. U sendvicu…

U medjuvremenu, dok su gradjani Sarajeva pod stotinama tona granata, pod studeni i strahovima, pod terorom lokalnih kabadahija, izgladnjeli, goli i bosi, ocekivali ni oni sami nisu znali sta ( pobjedu ?, mah… )…Izetbegovic i njegovi su putovali iz jedne u drugu svjetsku prijestonicu, iz salona u salon, kod ove ili one mondanske licnosti, kod ovog ili onog svjetskog politicara ( medju kojima …. , da , k'o biva, pregovaraju, da rijese bosanski problem….

Svim ljubiteljima logike je itekako jasno da, – samo da su htijeli, "svjetski mocnici" su u veoma kratkom roku mogli zaustaviti rat ( dokaz su vojne intervencije u Afganistanu i Iraku ), ali, mrznja prema svemu onome sto nije sionisticko, mrznja prema Islamu i prema muslimanima, mrznja prema krstu i prema krscanima, je bila jaca od humanizma, od ljudskosti, pa su mirno posmatrali kako se balkanci ( muslimani i krscani ) godinama izmedju sebe krve !

Neko moze reci : stani malo, ti ovdje optuzujes za nekakav sionisticki komplot, a nemas nikakvih dokaza ; ne, nije tako, jer, osim moje tuzbe protiv sioniste Namika BUKVICA dokazi o koomplotu su svima nama pred ocima, mnogobrojni :
Odmah poslije zavrsetka rata, kako bi totalno ekonoski i kulturno dominirali balkanske narode ( kazem balkanske jer je sa srbima i hrvatima slicna stvar…), sionisti su se bacili na posao : privatizacija, "investicije", kreditiranja…-a sve po izgovoru izlaska zemlje iz ekonomske krize.
Ustvari, cilj je bio prelazak svih materijalnih dobara u njihove ruke : napacenim i sistematski osiromasenom balkancu se nudi kredit, – naravno, sa hipotekom -, gdje rizikuje da ubrzo i ono malo sto je bilo njegovo, – kuca, stan, teren -, predje u ruke sionisticke krvopije .

Pogodite ko je dirigent privatizacije drustvenih dobara, u Sarajevu ? Bakir Izetbegovic, mrtvog Alije sin . Kako je moguce, – svako normalan ce se upitati – ,da, dok mnoge odgovorne, ratne komandante, borce i politicare na svim stranama, medjunarodni sud u Hagu proganja, dok Milosevic umire u Hagu pod ( za neke) nedovoljno razjasnjenim okolnostima (kazu neki da je pozvao mnogo "svjedoka" ), dok se dakle sve to desava, ovaj "islamista", Izetbegovic, umire , ekonomski mnogo stabilniji, bez ikakvih sudskih smetbnji u Sarajevu. Za to vrijeme njegov sin Bakir, koji je bio itekako dobro obavijesten o svemu, uziva privilegije big-biznismena, visoke pozicije u SDA partiji, iako je i on bio dobro obavijeten i o babinim, pa i recimo, o Cacinim aktivnostima u toku rata ( likvidacijom veceg broja srpskih civila) , u Sarajevu .
A Caco je bio Alijin "miljenik" : najbolje naoruzanje, najbolja logistika, i zeleni signal za sve "aktivnosti"…
Kako se Alija usudio dozvoliti Musanu Topalovicu – Caci da radi sve ono sto je radio ?
Jednostavno : bio je suguran da on, Alija, nece biti pozvan na odgovornost !
Jer, zelim reci, bio je suguran da ga stiti, – piramida !

Kao sto danas piramida stiti Namika BUKVICA od moje prijave, kao sto stiti "naseg" ministra vansjkih poslova ALKALAJA, kao sto stiti ko zna koliko "nizih spratova" u, nasim gradovima, selima, kao sto stiti one u institucijama, skolama, medijima, kulturoloskim institucijama…Sve njih stit, kao sto rekosmo, internacionalna, sionisticka, – PIRAMIDA !

Poslije svega, nakon sto su kako smo vidjeli sistematski prouzrokovali ratove, radi podcinjavanja lokalnog stanovnistva, nakon sto su od bosanaca napravili sampione svjeta u sjedecoj odbojci, nakon sto su, zatim, sve pokupovali, nakon sto su od Bosne napravili tranzit prema Europi za kinesku ekonomiju i kulturu, nakon sto su ultraliberalnom kuturoloskom ponudom, prodrogirali, proprostituisali, prokriminalisali nove generacije bosanaca i bosanki…nakon svega toga, evo, danas, autoput koji prolazi od Save prema moru, "oni" su nazvali, koridor "VC", to jest, za one koji pazljivo posmatraju, -toilet, zahod, …

* * * * * *

Observatori kulturoloskih pojava su primjetili da je posljednjih godina, u citavom svijetu, a u Europi posebno, na sceni banalizacija piramide ; zelim reci, konstantnim ponavljanjem tog pojma, sionisti zele istom oduzeti tezinu znacenja.

Svjedoci smo otvaranja diskoteka, muzickih emisija i sow programa, sve sa imenom "piramida", takodjer, izdavanjem knjiga o egiptologiji, snimanjem filmova o mumijama, faraonima i piramidama, ….sve to, po odluci sa vrha one prave, sionisticke piramide, koja bi da sebi zamete tragove, svakodnevnim ponavljanjem rijeci i gubljenjem njenog znacaja i tezine.

Medjutim, kao sto smo vidjeli kod nas na Balkanu, danasnji znacaj pojma "piramida" je jedan, kako i navedosmo na pocetku ovog texta : komplot sionista maskiranih kod muslimana i krscana a kojima je cilj, – bez obzira na sredstva -, totalna dominacija nad  "goyama" !

PozdravKomentariši