NAD NJIMA ZVONA ZVONE

 

 

…tik-tak-tik-tak…

 

 

Zdravo, 

Ubjedjen sam da je za sve balkanske narode a posebno bosance, neophodno  da se sto prije i sto bolje upoznaju sa pojmom terorizam, njegovim znacenjima, ideolozima, planifikatorima …te da se demaskiraju teroristi i njihovi simpatizeri, koje i oni, balkanski narodi, kao zmiju gaje u svojim njedrima.

 

Prije nego sto predjemo na identitet domacih terorista i njihovih simpatizera podsjetimo se na momenat globalnih terorista :

 

 

"…Osama Ben Laden se rodio 10-og marta 1957 u Rijadu, -Saudijska Arabija. Djetinstvo je proveo izmedju Meke i Medine, dva sveta grada islama.

Njegov otac, Seik Mohamed Ben Awad Ben Laden, je rodjen u Jemenu pa je kao djecak emigrirao u

Dzeddu. Inteligentan, radnik, integrisan, on je brzo prosperirao postajuci sefom velike firme BTP.

Pomognut povjerenjem kraljevske familije on izgradjuje puteve, palate, djamije…  Njegova su djela dvije svete djamije u Meki i Medini, te restauraciju djamije Dome u Jerusalemu…"-prenose na 28-oj stranici novine Mlada Afrika ( "Jeune Afrique", septembar 2007).

 

Oni koji vjeruju u sve sto im se kaze, oni koji su naivni, oni koji su nepazljivi….ce pomisliti kako su Ladeni Muslimani. 

E pa nisu ! Nisu, jer Musliman, prevedeno sa arapskog znaci neko ko je podcinjen Jednom i Jedinom Bogu, Uzvisenom Gospodaru Univerzuma.

Ladeni to nisu jer oni su podcinjeni  rogatom kipu teleta koje je njihov kult i koji su nametnuli, komplotom, i muslimanima.

 

Kako smo procitali u gornjem clanku Osamin otac Mohamed se "pobrinuo" za izgled svetih dzamija.

 

U takvim prilikama, to jest, kada se radi o izgradnji i izgledu tako vaznih objekata, arhitekte se moraju brinuti o svakom detalju, o znacenjima, o simbolici…

Medjutim, Ladeni su se pobrinuli da muslimanska sveta mjesta postanu jedna vrsta ogromnih kipova  krave, teleta, ribe, broja 8…) koje apsolutno nisu sveti predemeti muslimana nego, – sionista ( jevreja-racista )!

 

Pogledajmo jos jednom kako, postepeno, zahvaljujuci binladenskoj arhitekturi, harem Kabe u Meki dobiva oblik pomenutih kipova :

 

http://www.znaci.com/Galerija/MesdzidHaram/Perspektiva-Harema-u-Mekki.html

 

Neko ce reci da je ovo u Meki slucajno, da se ne razaznaje dobro… onima koji sve ovo ne vide cemo predloziti da najprije i  podhitno odu i provjere optiku…

 

Zatim, ako pogledamo bolje vrh munare i na Muhamedovoj djamiji u Medini  primjeticemo da je "dekorisan"- rogovima !

Pogledajmo :

 

http://www.znaci.com/Galerija/MezarResula/Turbe-hazreti-Poslanikovo-a.s.-izvana.html

 

Neko ce reci da je ovo na vrhu munare najobicniji pulumjesec.  Ne, ostri vrhovi polumjeseca, kada ga hocemo raprezentirati, nisu okrenuti prema gore vec na stranu, uglavnom desnu. Ako ga okrenemo prema gore dobicemo "rogat" izgled…sto je i bila namjera ovih sionistickih arhitekti – ULJEZA U RELIGIJU !….

Osim sto skrnave muslimanska svetilista ovi sionisti vode generalni rat protiv Islama, minirajuci ga iznutra….Oni i njihovi komplici sirom svijeta se predstavljaju kao muslimani, preduzimaju odgovornost za atentate, ubistva, uvrede koje se nanose uglavnom krscanima (ovo posebno kod nas na Balkanu)…oni to rade iz vise razloga : radi totalne dominacije nad ostalim narodima, radi ekonomije, …oni to rade kako bi njihovi komplici na zapadu izbjegli odgovornost za sve ono sto su uradili europljanima i amerikancima u proslosti i za ono sto im rade danas : salju ih u ratove, manipuliraju ih, degenerisu im omladinu i familiju, piju, i njima, kao i nama, krv na slamku….

Oni to rade nakon sto su filtrirali pravila Tore, svete knjige, iz koje su izdvojili dva koncepta « dominirajte ih » (druge narode) i « bez milosti » (prema drugim narodima ) dok su ostala pravila za njih apsolutno nevazeca.

 

 

…tik-tak-tik-tak- tik-…

 

 

 

Eto, kao sto smo upravo vidjeli, nisu svi sionisti u Izraelu ; njih ima u Europi, Americi, , u Rusiji, Kini…  a evo kako upravo vidjesmo oni drze glavne pozicije i u Saudijskoj Arabiji.

 

 

A kakvo je stanje na Balkanu ? Ko su sionisti na Balkanu ? Gdje su oni ? Sta rade ? Cime se bave ? ….

 

Ako  Francuska, zemlja sa atomskim naoruzanjem, sa jakom ekonomijom, kulturom…nije imala snage da se otme sionistickim megakomercantima (big-kleptomanima) pa su oni u svim institucijama zauzeli odlucujuce pozicije, kakvo li je tek stanje u nasim banana-republikama?

Ako su sionisti uspjeli u Francuskoj placirati kao predjesdnika drzave, Sarkozija (koji se prije izbora lazno predstavljao kao katolik ), madjarskog sionistu, …

 

 

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1593&mforum=lelibreforumcat

 

(na slici : Sarkozi sa “svojima” )

 

te ako su gotovo kompletnu vladu,  sacinili od sionista ( Ministar vanjskih poslova Kouchner koji je « pomagao » Bosni da dodje do « nezavisnosti » kao sto danas  « pomaze »  Kosovu…), kada je tako stanje, velim, u jednoj tako jakoj drzavi kao sto je Francuska, kakvo li je tek stanje sa sionistima – maskiranim politicarima na Balkanu i u Bosni ?

 

 

 

…tak-tik-tak-tik-tak-tik-…

 

 

 

 

Kao  sto smo vidjeli, saudijski kraljevi i familija Ben Laden nisu muslimani, nego kravoljubi-sionisti ; ako je vec tako, a jeste ( uhvaceni su na djelu sa pravljenjem rogatih  totema, simpatiziranjem terorista… ), kako cemo protumaciti cin da ti isti kravoljubi, slave i uzdizu « naseg » Aliju Izetbegovica, nadijevajuci po njemu imena ulica na poluotoku :

 

 http://bihinfo.com/zanimljivosti-vijesti-60/3286-ulica-alije-izetbegoviu-rijadu.html

 

Osim sto o njegovom porijeklu ne znamo bas mnogo, on osto se zna to je da je on, zajedno sa svojim internacionalnim komplicima, naoruzao (izrazito slabo) bosanske muslimane, kako bi ih zaratio sa visestruko jacim protivnicima Srbima i Hrvatima.

 

On, i njegovi nikad nisu radili na iskrenom pomirenju balkanskih naroda jer im to nije odgovaralo. Kada se balkanski narodi nebi sukobili izmedju sebe bilo bi im lako prozrijeti one koji su dosli u posjed svih njihovih materijalnih i kulturnih dobara, te religia.

 

Nedavno, prilikom komemoracije genocida u Srebrenici ( po meni, zrtve genocida nisu samo srebrenicani, nego svi balkanci), prilikom komemoracije , na EuroNews-u su prikazivali odrede takozvanih mudjahedina, kako, u stilu 7-og vijeka uzvikuju ratne poklice, te Izetbegovica koji je te odrede svecano obilazio.

U ocima europljana ti TV snimci su ostavili itekako nepovoljan utisak, utisak straha, problema, i dakle, potrebe da se problem terorista rijesi…

 

Bosna se danas nalazi u veoma delikatnoj situaciji : ona je prepuna unutrasnjih i vanjskih neprijatelja koji rade na potpunom unistenju bosanskih muslimana na Balkanu.

 

I dok se taj njihov okultni komplot odvija po planu, on, Bakir, mrtvoga Izetbegovica sin, izjavljuje, na BH-TV (18-02-08), bez imalo stida, kako kosovska nezavisnot nece imati nikakve posljedice po Bosnu ( « znali smo da ce se reflektirati, ali ce splasnuti… »), kako se on o toj nezavisnosti nece izjasniti, ali kako se ni po koju cijenu  on nece odreci djelova Bosne ako Republika Srpska bude slijedila primjer Kosova.

 

Nema sumnje, decko je na babu… “ni po koju cijenu”, veli. A cijena je stotine hiljada mrtvih bosanaca, najvise omladine.

Naravno kad se « cijena bude placala » i on ce , ko i babo mu, udarit po putovanjima i posjetama « prijateljskim » drzavama….

 

I onda, dok su nam se spremali masakri (od YU-sionista ) njegov je babo Alija izjavljivao kako rata zasigurno nece biti, a onda…ma najgore je, ustvari, sto se njima i dalje vjeruje.

 

 

Zasto, umjesto sto kaze da se nece odreci djelova BiH, ne kaze da se ni po koju cijenu nece odreci fabrika, medija, drustvenih ustanova, poste, zeljeznice, hidrocentrala, …sve je ovo podijelio, a nece se odreci djelova BiH ?

U rovove, za djelove BiH, nece ni on, ni Haris, ni njegov (i babin mu ) komplic, socijalista Lagumdjija .

Cudna je, naime, ova njihova strategija blef-nacionalizma gdje su napravili jednu opasnu mjesavinu u stilu : « svi smo za naciju », svi pa i Lagumdjijini socijalisti. Iako su njihove ideje, ideje internacionale…

Ovo sto oni danas primjenjuju u praxi, je, dakle, jedna forma nacional-socijalizma, hitlerovske ideologije koja je i Europu, onomad, zavila u crno…

Zaista je kratkovidnost i zaborav bosanaca iznenadjujuca ; kako se moze vjerovati nekome ko je citavu infrastrukturu zemlje prodao internacionalnim komplicima, neko ko je od Bosne napravio generalni Balkanski kupleraj gdje vlada jedna vrsta institucionalne anarhije.

Hoce li bosanci (balkanci) vise otvoriti oci ili ce potvrditi sampionsku titulu u kompeticiji papaka ?

 

Kako im masinacija „njihovih“ predstavnika vise ne postane jasna ? Kako im ovo permanento farbanje vise ne dosadi ?

 

No, najgore od svega sto rade je tolerancija wahabizma i simpatizera terorista….oni to rade sistematski kako bi ukaljali ionako los ugled Bosne u ocima zapadnjaka, oni to rade sa svojim komplicima koje su doveli, po planu…

 

Bosanci bi se trebali upitati, –  ako nisu papci – , zasto se u BiH ne organizuju manifestacije protiv terorizma i terorista ; zasto to ne urade vjerske i politicke institucije kako bi popravili ugled zemlje u svijetu ?

 

Nece jer, oni nisu tu da popravljaju ugled oni su tu da nas zbrisu sa lica zemlje. Eto zato, zato oni dovode sionisticke bradate spodobe, maskirane u muslimane, da drze predavanja, da gostuju na njihovim televizijama, da se  o njima, diskutuje, pise, … da uzivaju sve privilegije sionistikog komplica na specijalnom zadatku…

 

 

…tak-tik- tak-tik…

 

 

Danas cemo na jos jednog od njih staviti plus : Abu Hamza !

 

Evo ga gdje nam sa internacionalnim komplicima « svjetla obraz » :

 

http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,516214,00.html

 

Ovo smece u ljudskom obliku, ovaj gad, jedan je od onih koji bez ikakve potrebe, nakaradnim izgledom, ponasanjem, izjavama, blamira i BiH i njene narode.

 

Iako je BiH  donijela odluku o njegovom izgonu, on,  uz pomoc internacionalnih komplica (Amnesty, internacionalni sudovi,…prepuni sionista), ostaje i dalje kod nas, da nas blamira.

 

Kao vedeta gostuje na TV-u ( « porota »,… ) masuci papirima i odlukama sudova koji naradjuju Bosni da ga ne izgoni ; sto je evidentno negiranje ustava BiH i sto je evidentni dokaz « njihovog » kompliciteta !

 

Nego,  buduci da ovaj smrad, Abu Hamza, buduci da je on, dakle,  toliko navalio da ostane u nasoj zemlji, kako bi istu nastavio blamirati i prljati, te, buduci da je on gad i smrad a da ekoloska pravila ne podnose prljanje i zagadjivanje zivotne sredine, mi moramo sve preduzeti da se on, uprkos odluci sudova, a radi ekologije koja je svakako u krizi, da se on ipak, velim, posalje u toplije krajeve. A ako mu gospodji nije pravo mi i nju trebamo poslati sa njim.

A oni iz politickih i vjerskih institucija koji ga vec toliko vremena tolerisu kod nas, protivno interesima BiH, nek dodju sa buketom cvijeca, da ga isprate…

 

 

 

Armin

Komentariši